ACTUALITAT

Arriben les III Jornades Professionals 
sobre el sector musical a les Illes Balears

La revista promou debats amb músics, indústria i institucions en el marc dels III Premis Enderrock de la Música Balear

Les taules abordaran la situació provocada per la pandèmia, les solucions aportades per les institucions i el paper dels creadors

Les jornades tindran lloc la tarda del dimecres 25 de novembre i es transmetran a través d'enderrock.cat

| 25/11/2020 a les 12:50h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock de la Música Balear, congrés, Jornades Professionals, actualitat, illes balears, enderrock, sector musical, Premis Enderrock de la Música Balear 2020, Jornades Profes
Gerard Quintana, president de l’Acadèmia Catalana de la Música
Gerard Quintana, president de l’Acadèmia Catalana de la Música | Pere Masramon
Coincidint amb els III Premis Enderrock de la Música Balear la revista musical organitza un cicle de tres taules rodones amb professionals, institucions i creadors de la indústria musical de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià sobre el sector musical. Les jornades compten amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics, i es duran a terme el dimecres 25 de novembre de 16 a 20.15 hores i es transmetran per enderrock.cat.
 
La primera sessió debatrà sobre 'Solucions a la crisi de l’ecosistema musical' (16 h), amb la idea d’aportar una visió conjunta als reptes esdevinguts de la recent pandèmia. La taula comptarà amb la presència d’Àngel Pujol (Manàngelment Musical), Ana Sancho (Blau Produccions), Josep M. Fita (Es Claustre), Joan Gregori Maria (Fira Trovam/Pro21) i Xavi Pascual (PromoArts), moderada per la periodista d’Enderrock, Helena Morèn.
 
El segon debat, a les 17:30h, tractarà sobre 'Polítiques i eines de suport institucional', amb la presència de Xavier Barceló (Tècnic de l'Àrea de Música de l'IEB), Miquel Àngel Contreras (Director General de Música i Arts Escèniques de l’Ajuntament de Palma), Xavier Cester, (Delegat de Música de l'ICEC), Marga Landete (Directora adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’Institut Valencià de Cultura) i Dani Granados (Director de Delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona). Els ponents abordaran les actuacions portades a terme per les institucions que vetllen per la cultura i la música. Moderarà la taula el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau.
 
Per acabar, a la tercera sessió de les 19h es tractarà del 'Suport a la creació de músics i artistes'. El director de l’IEB, Mateu Malondra, presentarà la nova línia d’ajuts oferta per la institució aquest 2020 i comptarà amb la presència del músic valencià Pau Alabajos, el baterista català Guillem Arnedo (President de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya), i els balears Baaldo, Clara Fiol (Marala) i Joana Pol (Donallop). Moderarà la taula la periodista Marta Terrasa.
 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.