estrenes

El naufragi del confinament, cantat per Laura Guarch

La música d'Ulldecona debuta amb el nou senzill que avui estrenem «Nàufrags»

| 01/12/2020 a les 14:30h

Laura Guarch
Laura Guarch | Raphael Neal
Després d'anys vinculada a la música -graduant-se a l'ESMUC, participant al concurs televisiu Oh Happy Day o component per a diversos projectes-, Laura Guarch estrena un nou trajecte en solitari que culminarà aquest proper 2021 amb el llançament del disc debut. De moment, però, en descobrim les primeres pistes amb el senzill "Nàufrags".



La cantautora metaforitza, tot dotant-la de poesia, la situació que va provocar el confinament, deixant "ciutats silenciades", i els seus habitants com dos nàufrags, que es miren "sense dir res, des del balcó d'una casa tancada", canta Guarch. Així, movent-se entre l'imaginari del mar i els naufragis, evocant un amor pueril i silenciós -com l'adolescent d'El llac blau (Randal Kleiser, 1980)-, l'artista presenta una cançó que eleva i aproxima la distància social.

La cançó ha estat produïda per la mateixa autora i el compositor i productor Chris Murphy a Londres i compta, a més d'amb la veu i el piano de Guarch, amb Ben G. Brown a la bateria i Paul Reynolds al baix.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, estrena, Laura Guarch, Nàufrags

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.