estrenes

Karla amb K reconnecta amb els orígens a «Volia sentir»

Estrenem en exclusiva el nou senzill de l'artista barcelonina, acompanyat d'un videoclip dirigit per Edu Escudero

| 22/07/2021 a les 13:00h

Karla amb K
Karla amb K
A finals de l'any passat descobríem les primeres passes de Karla amb K en el seu camí en solitari com a cantautora d'un projecte pop. "Gauche divine", estrenada en aquest mateix mitjà, es podria considerar el seu pas definitiu al món musical, després de provar sort als escenaris del concurs Sona9 d'aquell mateix any. Uns mesos després, la barcelonina aterra de nou amb "Volia sentir", un altre hit reflexiu i costumista, que a més es vesteix amb un videoclip de luxe estrenat avui en primícia a Enderrock.cat. 


"Volia sentir" és un crit de reafirmació. Les sensacions són el full de ruta d'aquest nou tema de Karla amb K, que erigeix de fora cap endins, per dibuixar el camí cap al propi retrobament i les ganes de seguir creixent. El record -ben present- de la infantesa, les flors i l'estètica vuitantera no abandonen l'artista tampoc en aquesta ocasió, on, a més, ha infiltrat d'altres conceptes com la psicodèlia o la nit.

Tot plegat queda reflectit en un audiovisual dirigit per Edu Escudero, on apareixen diversos personatges en un imaginari borrós però introspectiu, un pla seqüència que passa per cadascun dels protagonistes esbossant el seu propi espectre. Aquest videoclip és la segona col·laboració de Karla amb K i Edu Escudero, després de ser seleccionats pel Certamen Nacional de Videoclips de la Setmana de Cine de Medina del Campo amb el seu anterior treball, "Gauche Divine".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrena, Karla amb K, Volia sentir, single, Barcelona, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.