estrenes

Tramma debuta apartant el «Fum»

Escoltem en primícia el primer avançament del debut discogràfic de l'artista gironina

| 15/07/2021 a les 10:30h

Tramma
Tramma | Arxiu de l'artista
La jove gironina Marta Romeu va començar a treure el nas pel món de la música gairebé abans d'aprendre a caminar i, amb només nou anys, després de tota una infància entre classes de piano i de llenguatge musical, es va atrevir a compondre les seves primeres cançons. És ara, deu anys després, que l'artista té finalment l'oportunitat de llançar-se de cap a la piscina de la indústria musical amb la publicació del primer LP, sota el pseudònim Tramma. En aquest projecte, la gironina s'acompanya dels productors Jan Aygua i ELSXNCHEZ, que fa anys que li donen suport i treballen amb ella. "Fum" és la primera senya d'aquest àlbum de debut, que avui estrenem en exclusiva. 


A "Fum", Tramma tira d'egotrip que converteix el tema en una declaració d'intencions: "faré la meva music fins que la indústria m’exploti". La resta de peces que vindran, com també aquesta, són un còctel de reflexions que l'artista transmet a partir de la reivindicació i la rima, submergint-se en temes com l'aprenentatge personal o la crítica social. "També m'agrada parlar molt des d'un futurible on ja he aconseguit els meus objectius", confessa. 

L'atmosfera musical que Tramma comença a construir beu d'influències tan icòniques com Tash Sultana, Jorja Smith, Michael Jackson o Masego. És així com el combo que l'artista presenta en aquest debut respon a la simbiosi entre hip-hop, R'n'B, o reggae; estils en què Romeu es mou amb fluidesa i particularitat. Ell mateixa explica com procura experimentar molt amb la música urbana, "per poder aportar el meu estil i la manera d'expressar-me".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, músiques urbanes, senzill, fum, Girona, Tramma, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.