videoclips

La Black Music Big Band basteix un pont cap a Sandra Romero

La formació publica en vídeo una versió en directe de «Bridge over troubled water», interpretat per Sandra Romero l'any passat en un tribut a Aretha Franklin

La veu principal del tema, Romero, va morir aquest mes d'octubre en un accident automobilístic

Ha mort Sandra Romero, cantant de Fok

| 11/12/2020 a les 15:00h

Sandra Romero amb la Black Music Big Band
Sandra Romero amb la Black Music Big Band
La Black Music Big Band publica avui un nou vídeo de l’actuació del passat 3 de març del 2019 a l’Auditori de Girona amb l’espectacle Black Music Big Band & Friends, en un tribut a Aretha Franklin. En ell, hi intrepreta “Bridge over troubled water” - cançó original de Simon and Garfunkel però en versió de Franklin-, amb Sandra Romero com a veu principal. Romero, que havia estat també membre de la banda, així com del grup Fok, va morir el passat 23 d’octubre, víctima d’un accident de cotxe.


La publicació, a més de plasmar per la posteritat part del tribut a Aretha Franklin que va organitzar la Black Music Big Band el 2019, serveix també per homenatjar Romero. La formació li ha dedicat algunes paraules que ha compartit a través de les xarxes socials: “Sandra, allà on siguis, canta fort. T'estimem i sempre recordarem la teva energia dalt i baix de l’escenari”.



Aquesta producció inèdita, dirigida per Adrià Bauzó i Nuri Mancebo a les veus, va ser un dels plats forts de la passada edició del Black Music Festival, i va aconseguir reunir alguns dels artistes més destacats de les comarques gironines com Marina BBface, Sara Terraza, Paula Grande, Victor Branch, David Mauricio, Gaspar, Alverd Oliva, Nito Figueras i Gerard Brugués, entre d'altres.

Un nou Black Music Festival
La publicació coincideix també amb l'anunci dels primers caps de cartell del proper Black Music Festival, que començarà una 'Edició Especial' aquest març de 2021 i que s'allargarà tot l'any. De moment, hi ha confirmats artistes com Snarky Puppy i Ben L’Oncle SoulLas KarambaLágrimas de SangreKoko-Jean feat. Dani Nel·lo o La Sra Tomasa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, Sandra Romero, Black Music Big Band, Black Music Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.