Actualitat

El nou capítol de 'Clipping' arriba amb O-Erra, Clàudia del Barrio i Andreu Juanola com a protagonistes

​Avui a les 23:40 h, el canal 33 emet el nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips de Guillem Gisbert, Aiala i Spxxn P, i Roger Mas, entre altres

| 14/12/2023 a les 20:00h

O-Erra a 'Clipping'
O-Erra a 'Clipping'
Avui, dijous 14 de desembre, a les 23:30 h, el canal 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. La realitzadora audiovisual Clàudia del Barrio, el grup mallorquí O-Erra i el comunicador Andreu Juanola, presentador del pòdcast La Sotana, seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.

A la secció “Fabricant de clips”, la realitzadora Clàudia del Barrio parlarà de les seves creacions, entre les quals hi ha videoclips de Neisha, OKDW o Ouineta, entre altres. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista al grup mallorquí O-Erra, que presenta el videoclip de "Hater", el primer senzill del darrer disc de la banda, Focs artificials (Produccions Blau, 2023).

Per últim, Alba Riera, comunicadora i presentadora del pòdcast La Sotana, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “La catximba i 'els rostolls d'Angelina'”, d'Umpah-Pah, i dirigit pel mateix cantant del grup Adrià Puntí. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip de Roger Mas de l’any 2015, “Ella té un cel als ulls ”, dirigit per Lluís Danés.

En aquest quart capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips "Waltzing Matilda" dels Guillem Gisbert i "Agraïda" d'Aiala i Spxxn P, a més d'altres clips d'artistes com Edu Esteve, Gertrudis, Galgo Lento, Iglú, Magalí Datzira, Sergi Carbonell, Lauren Nine, Nerea Bassart Trio i Bum Ditty.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, tv3, la xarxa, actualitat, O-Erra, Clàudia del Barrio, Andreu Juanola

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.