estrenes

Angelets negres de Negrei3colors

El quintet mallorquí descobreix el videoclip d'«Àngels negres d'en Machín», inclosa al seu darrer àlbum 'Saudade confinada'

| 29/12/2020 a les 13:30h

Negrei3colors
Negrei3colors | Arxiu del grup
La banda mallorquina Negrei3colors descobria el seu cinquè disc d'estudi ara fa poc més d'una setmana. Sota el titular Saudade confinada (Blau, 2020), el quintet presenta una onzena de noves melodies que s'enrolen en l'enyorança, en la vida i la mort, en la fina línia que separa la realitat de la imaginació. Amb la veu trencada i alquimista de Jaume Bergas, la banda segueix filant una sonoritat característica que podria encabir sota l'etiqueta pop-folk. Estrenem en exclusiva el videoclip d'una de les noves sonoritats, "Àngels negres d'en Machín".


"Àngels negres d'en Machín", amb una clara referència a "Angelitos negros" d'Antonio Machín, esdevé un crit de desesperança que Negrei3colors afilia a la infamant situació que es viu a la Mediterrània amb la crisi dels refugiats. Un conjunt de versos dedicats a totes aquelles persones forçades a emigrar de la seva terra amb un futur incert. El tema, inclòs a l'àlbum Saudade confinada, es presenta amb un videoclip autoproduït que combina imatges del Mediterrani amb il·lustracions temàtiques. 

En el disc, també hi ha una musicació d'un poema de l'enyorat poeta eivissenc Manel Marí, a la cançó "Aquest bar", així com un homenatge al músic Tom Waits amb el tema "Espero" i a Nick Cave, amb "Als meus braços". 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, senzill, estrena, Negrei3colors, estrenes

COMENTARIS

Angels negres den Machin

Es Belga, 07/10/2021 a les 14:22

M'agrada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.