estrenes

El xandall vermell de Slim Samurai

El músic eivissenc descobreix una de les cançons que formaran part del seu debut amb un videoclip gravat a l'illa: «Chándal»

Slim Samurai i Tauro deixen volar lliure Peter Pan

| 14/01/2021 a les 13:30h

Slim Samurai
Slim Samurai | Arxiu
L'eivissenc resident a Barcelona Toni Pla aviva el seu àlter ego musical sota el pseudònim Slim Samurai, que ha marcat l'agenda del 2021 per deixar-hi petjada. La proposta es mou entre l'indie-pop i la música urbana, seguint el rastre d'algunes de les tendències que més han triomfat els darrers mesos en l'àmbit estatal, com Cupido, Alizzz o el reconegut C. Tangana. Slim Samurai presentarà el seu debut Nimbo (Delirics, 2021) ben aviat, però, de moment, en podem descobrir la sonoritat amb aquest avançament: "Chándal". 


En aquesta peça, Slim Samurai s'acompanya de TAURO, amb qui fa uns mesos ja van col·laborar en un senzill del mateix, "Da igual", juntament amb Emotional G i Las Bajas Pasiones. En aquesta ocasió, a més a més, Pla també compta amb Omar Alcaide a la guitarra. 

Al videoclip de "Chándal" apareixen els tres intèrprets vestits de colors primaris, vermell en el cas del protagonista Slim Samurai, blau per a TAURO i un llampant groc per al guitarrista. Les imatges es van rodar a l'illa natal de l'autor, Eivissa, i desprèn l'aire despreocupat i lleugerament retro de la sonoritat. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, chandal, Slim Samurai, edrbalears, omar alcaide, senzill, estrenes, tauro

COMENTARIS

Chandal

Toni planells , 14/01/2021 a les 16:47

Molt fresca i bpna

El xandall vermell

Anònim, 14/01/2021 a les 17:59

M.agradat molt

Xandal

Catina, 14/01/2021 a les 18:03

Una cançó alegre i desenfadada...molt adïent per aquestos moments de pessimisme .

Xandal

Catina, 14/01/2021 a les 18:04

Alegre,desenfadada ideal per aquestes moments que vivim.
M’ha encantat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.