estrenes

L'amor impossible de Yung Rovelló

Estrenem en primícia el clip nou del maresmenc, que es troba preparant el disc debut

| 17/06/2021 a les 13:30h

Yung Rovelló  al clip 'Vuelta al mundo'
Yung Rovelló al clip 'Vuelta al mundo'
Potser el Maresme no és el més ric i poblat de Catalunya, així com ho és Califòrnia als Estats Units, però el que està clar és que de tropicalisme no n'hi falta, i de música urbana, tampoc. Yung Rovelló fa uns mesos que apareix en escena, tant presentant senzills propis com col·laborant amb altres artistes del panorama com ara The Tyets. Aquest cop, però, aterra amb un tema que esdevé l'avançament del seu imminent primer disc, que ha titulat Seny i rauxa i que llançarà amb Delirics. Descobrim "Vuelta al mundo" en primícia, acompanyada d'un audiovisual a càrrec de Yan (Joan Carolà). 


El tema combina català i castellà i es posa a la pell d'algú de classe obrera que es dirigeix a una noia aburgesada, tot descrivint-li les emocions que li provoca el seu enamorament. "Vuelta al mundo" és una melodia ballable i estiuenca, amb una tornada enganxosa i persistent. 

Yung Rovelló va començar acompanyat del productor El Armario, amb qui va llançar temes com "Ets el millor paisatge" o "Si tu vols". Amb la nova melodia de "Vuelta al mundo", ens presenta els seus nous companys d'aventura, el productor Lokevivi i el baixista David Garrido, que també s'incorpra en aquesta nova banda urbana. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, clip, Yung Rovelló, Vuelta al mundo, Maresme, Lokevivi, Seny i rauxa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.