Actualitat

El primer episodi de 'Clipping' de l'any compta amb la realitzadora Cristina Tomàs, Gertrudis i l'actor Fel Faixedas

Avui a les 11:45h, TV3 emet un nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

| 16/01/2021 a les 10:45h

Imatge il·lustrativa
Avui, a les 11:45h, TV3 emetrà el desè capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. La realitzadora Cristina Tomàs, Gertrudis, i l’actor Fel Faixedas seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.

Clipping, que dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català, cada setmana dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat.
 
A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte la realitzadora de Terrassa Cristina Tomàs parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s’han unit per reversionar “No em dona la gana”, de l’últim disc del grup Gertrudis
 
L’actor i humorista Fel Faixedas és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “General Mitre”, de La Ludwig Band amb Tarta Relena. A més, en aquest desè capítol, es podran veure els clips “Xe quin fàstic!”, de la rapera d’Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i “Come on”, del grup valencià Prozac Soup. A més, hi sortiran produccions d’Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d’altres.
 
Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, tv3, clipping, actualiat, Cristina Tomás, Fel Faixedas, Doctor Prats, Gertrudis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.