Actualitat

El Petit de Cal Eril, Jordi Lops i Jordi Nopca seran els convidats d'avui a 'Clipping'

Avui a les 12:22h, TV3 emet un nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

| 23/01/2021 a les 10:30h

El Petit de Cal Eril a 'Clipping'
El Petit de Cal Eril a 'Clipping'
Avui, a les 12:22h, TV3 emetrà nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El realitzador Jordi Lops (Joe Pops), el bandautor El Petit de Cal Eril i el periodista Jordi Nopca seran tres dels protagonistes del programa musical d'aquesta setmana.

Clipping, que dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català, cada setmana dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat. A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador de Barcelona Jordi Lops parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Doble, Senyor Oca i Lildami.
 

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista El Petit de Cal Eril, que presenta "Com quan dormim", el nou senzill del bandautor de Guissona. El periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca és la veu mediàtica de la secció "El clipping de...", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "He creuat el riu", del doble àlbum "Ratpenat" del cantant blanenc Isaac Ulam.

En aquest onzè capítol, es podran veure els clips "Reflexe", un avançament del disc Parc del bandautor de Collbató Ferran Palau, i "Culminació", amb el grup valencià El Diluvi versionant Ovidi Montllor. A més, hi sortiran produccions de Sau30, Stay Homas i Flashy Ice Cream, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, actualiat, el petit de cal eril, Jordi Lops, Jordi Nopca, tv3

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.