actualitat

Miki Núñez, Laura Obiols i Laia Fontàn al Clipping d'avui

El programa de vídeos musicals passa a fer-se al Canal 33, a les 00:45h

| 13/02/2021 a les 18:30h

Miki Núñez a Clipping
Miki Núñez a Clipping
Avui 13 de febrer, a les 00:45h, s’emetrà el catorzè capítol de Clipping al Canal 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes la realitzadora Laura Obiols, el cantant Miki Núñez i l’actriu Laia Fontàn. 

Cada setmana Clipping presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. A la secció “Fabricant de clips”, avui l’actriu i realitzadora lleidatana Laura Obiols parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Sidonie, The Blaze i Arcade Fire.
 

L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantant terrassenc Miki Núñez, que presenta “No m’ho esperava”, del seu segon disc, Iceberg (Música Global / Universal, 2020). L’actriu Laia Fontàn, una de les protagonistes de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Aniversari”, del grup Manel.

A “La nevera”, el programa recordarà un clip de Pau Riba: “Torronet”, inclòs al Disc dur, de l’any 1993, que va ser dirigit per Àngel Leiro. En aquest catorzè capítol també es podran veure els clips “Essence”, de Balkan Paradise Orchestra, i “Progesso adequadament”, de Maio. A més, hi sortiran produccions de L’últim indi, Guillem Roma i Òscar Briz, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Miki Núñez, Laura Obiols, Laia Fontàn, Clipping, Canal 33, clipping

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.