estrenes

Samuel López, superheroi de «La nova normalitat»

El músic presenta un avançament del seu segon àlbum d'autor sota una temàtica que reflecteix l'actual realitat

| 18/01/2021 a les 11:30h

Samuel López al clip «La nova normalitat»
Samuel López al clip «La nova normalitat»
Samuel López -exSam Destral- es posa un antifaç, guants i una capa brillant i es converteix en l'heroi de "La nova normalitat". Al videoclip que acompanya aquest nou tema és l'actor Joan Sindreu qui es disfressa de superheroi per resumir, a l'estil glam-rock, el disc que el músic ha preparat des d'un estricte confinament. L'àlbum serà el segon d'aquesta nova faceta de López després d'El darrer moviment (Microscopi, 2018), i incorporarà una sonoritat més atmosfèrica que l'anterior, encara que se'n reconeixerà l'essència. 


En aquest avançament, l'autor s'aferra per complet a la temàtica que ha inundat els diaris aquest darrer any: la pandèmia. "La nova normalitat" acumula versos que no podrien haver estat escrits sinó en el context actual. Tanmateix, ara és capaç de descriure la situació mundial a través d'un ritme enganxós, progressiu i amb un deix psicodèlic. Així doncs, Samuel López encara "La nova normalitat" amb humor, ironia i, sobretot, flow

Abans d'aquesta etapa com a bandautor, López ja acumulava una discografia de més d'una vintena de maquetes sota el pseudònim Sam Destral, així com dos elapés: Tot el que conec és mort (El Mamut Traçut, 2013) i Zoo (El Mamut Traçut, 2014). 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, clip, Microscopi, psicodèlic, La nova normalitat, estrena, Samuel López

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.