Estrenes

La Família Torelli mira endavant amb «Dignitat»

Estrenem el nou senzill de la banda amb les col·laboracions d'Autèntic Home Llúdriga, Calmoso dels BlackFang i Miki Florensa de La Pegatina

El tema està inclòs al disc '99' que just avui veu la llum

L'herència de Marley en terres catalanes

| 11/02/2021 a les 14:00h

La Família Torelli
La Família Torelli
Formada per 9 membres d'aquí i d'allà, La Família Torelli ens regala avui el nou clip "Dignitat", tema inclòs al nou àlbum. Des del 1999, la banda liderada per Tole Torelli s'ha dedicat a fer el que més els agrada: gaudir amb la música. Una música que no es delimita sinó que uneix i combina diferents fronts musicals com ara el funk, el soul, el reggae o l'ska. I avui ens en porten una nova mostra, en primícia, i amb les col·laboracions d'Autèntic Home Llúdriga, Calmoso dels BlackFang i en Miki Florensa de La Pegatina.


La lletra de "Dignitat" parla per si sola, assegura el mateix Torelli: "és una exhortació a no quedar-nos de braços plegats davant les escomeses d’un feixisme, un sexisme i un racisme que se’ns mostren desacomplexats i amb clara embranzida, al carrer i a les institucions". Els versos, cantats tant en català com en castellà, són també una invitació a fer memòria per veure d’on venim i per què estem com estem, amb una monarquia caduca, segons Torelli, "que ens roba impunement, i un estat que s’omple la boca de democràcia, però no coneix el que és la separació de poders". El tema ha estat mesclat pel productor Oscar Montesinos i masteritzat per Xavier “Lek” Farré.

Dues dècades i escaig
La cançó pertany al nou disc de La Família Torelli, que des d’avui mateix es pot descarregar digitalment al seu Bandcamp i escoltar a totes les plataformes. Endinsar-s'hi és descobrir un món eclèctic i ric estilísticament, i que barreja català, anglès i castellà. Les vuit cançons que el configuren, s'agrupen sota el significatiu títol de 99 (autoeditat, 2021): l’any de creació de la banda. 



El grup pallarès, acostumat a ser protagonista en festivals i festes majors, resta a l'espera que les condicions millorin per presentar el disc amb tots els atributs. D'altra banda, el que sí que tenen previst és donar suport al llançament de l'àlbum amb una sèrie de videoclips que ja tenen preparats i que llançaran periòdicament.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Torelli, 99, la família Torelli, dignitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.