Estrenes

Pantaleó i la dosi d'amor propi

Descobrim com sona el nou senzill de l'àlter ego musical de Gerard de Pablo amb Anaïs Vila, «Romanticidi»

Pantaleó tanquen les portes de l'apartament

| 04/03/2021 a les 15:30h

Pantaleó
Pantaleó | Jan Malgosa
Gerard de Pablo (Pantaleó) ens brinda un nou cant ple de dolçor amb "Romanticidi", una peça que explora les inseguretats i les pors que poden sorgir davant la dependència emocional en l'amor, i en la fragilitat que aquest sentiment pot provocar. El nou tema de Pantaleó amb la cantautora de Santpedor Anaïs Vila, que avui descobrim en primícia, és un primer avançament del proper disc de Pantaleó anomenat Afluents (Petits Miracles, 2021).



"Romanticidi" narra la fragilitat que envolta una persona quan aquesta depèn emocionalment d'una altra, i intenta fer veure que l'amor propi ha d'estar per sobre de tot. Així ho canten la càlida veu de Gerard de Pablo i la senzillesa d'Anaïs Vila, acompanyats per uns arpegis de guitarra que complementen una peça plena d'elements indie i algunes reminiscències al folk.

Per la seva banda, el petit avançament audiovisual que ahir estrenàvem, converteix la temàtica de la dependència en una metàfora, tot situant els dos protagonistes dins d'una pilota gegant. Aquesta representació, amb idea original del mateix de De Pablo i amb la realització de La Rectoria, vol donar a entendre que les dues persones no es poden tocar i que viuen dues realitats independents.


De Pablo, acostumat a navegar dins d'un pop més vitalista, s'introdueix en aquest disc en un folk més introspectiu i personal, però sense perdre el segell melòdic que ha acompanyat la banda des dels seus inicis. Si el 2015 la intensitat de la trajectòria del grup va acabar desencadenant en el primer disc, ara, i després de tres anys en silenci, el tercer àlbum de Pantaleó introduirà les bases d'una nova sonoritat. El senzill serà disponible a totes les plataformes digitals a partir del 5 de març.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, jesus costalago, jordi masana, santi ciurans, gerard de pablo, Anaïs Vila i Gerard De Pablo, anaïs vila, estrenes, pantaleó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.