estrenes

Anaïs Vila i Pantaleó, a la recerca de la naturalitat

Estrenem la cançó "Pietat Amanda", que reflexiona sobre la gestió de la creació artística

El seu nou curta durada, 'Epíleg', veurà la llum demà, 12 d'abril

| 11/04/2019 a les 13:30h

Anaïs Vila i Pantaleó
Anaïs Vila i Pantaleó | Jan Malgosa
Com si es tractés d'un assaig acadèmic o de la poètica d'un autor, Anaïs Vila i Pantaleó reflexionen sobre la creació artística i la vida mundana. A les portes de poder sentir Epíleg (Temps Record, 2019), el nou EP fruit de la unió dels dos músics que es publicarà demà, estrenem "Pietat Amanda", el tema que obre la seva imminent referència. 

Aquest és un tema original de Pantaleó, inclòs al disc L'apartament (Petits Miracles, 2017), que la santpedorenca i el terrassenc Gerard de Pablo han versionat amb la naturalitat com a premissa fonamental. De fet, aquest curta durada combina la sonoritat enèrgica del músic amb la veu càlida de Vila, i està configurat per dues cançons de cada artista, que han adaptat per a l'ocasió. 



Els temes d'Epíleg ja han sonat en directe abans de la publicació del disc, el passat mes de febrer en el marc del BarnaSants, així com en altres sales d'arreu del territori, com la Voilà de Manresa, l'Heliogàbal de Barcelona o El Celler de les Nenes de Canet de Mar. Ara, amb la referència a punt de sortir de l'ou, es preparen per als propers directes: el 24 de maig a Barcelona i el 19 de juliol al Festival Altacústic d'Altafulla. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Pantaleó, Anaïs Vila, estrenes, Epíleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.