Videoclips

Carles Caselles gaudeix del risc

El cantant de Smoking Souls estrena el primer videoclip en solitari

Smoking Souls, el grup valencià de l'any

| 12/03/2021 a les 12:30h

Carles Caselles
Carles Caselles
El cantant pegolí Carles Caselles inicia la seva aventura en solitari. D'aquesta forma, el cantant de Smoking Souls ha presentat aquest passat vespre el videoclip de "La bellesa del risc", el primer tast del seu primer treball en solitari, l'EP L'afluent (Primavera d'Hivern, 2021). 


"La bellesa del risc" posa el punt de partida a la declaració d’intencions del músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar, però que cobra significat quan Caselles la fa seva, en el punt d'inflexió de la seva carrera en què es troba actualment. El tema també llança un raig de llum dins de la deriva social en què vivim, convidant-nos a reflexionar sobre la voracitat insaciable dels estímuls als quals estem sotmesos diàriament per sentir-nos satisfets. Totes aquestes reflexions desemboquen a una qüestió més existencial, en la qual el cantant pegolí acaba qüestionant-se si realment som lliures...

Un cabal creatiu desbocat
L’afluent com a disc i Carles Caselles com a projecte musical de present no estava previst. Es va començar a gestar, gairebé per casualitat, en temps de pandèmia a casa: “Durant el confinament em van començar a eixir unes cançons i vaig pensar que era un bon moment per a poder desenvolupar la meva part creativa a banda del grup”. Amb Smoking Souls ja hi ha unes pautes i un estil marcats, així que en aquesta etapa en solitari volia mostrar coses diferents: “Amb la pandèmia vaig deixar de fer música, però al final aquesta actitud va resultar una font d’inspiració i vaig començar a escriure per a mi, només pel gust de fer cançons”, confessa el cantant.

El treball, que veurà la llum a mitjane juny, consta de 5 temes i són les primeres composicions que fa al marge del grup des de fa 12 anys: “He volgut experimentar amb altres músiques que també em motiven per a crear, i m’he allunyat de la línia més rockera”, explica Caselles. Però les diferències no són només en aspectes musicals: “Amb la banda sempre hem fet lletres poètiques per canviar les coses en el pla social i polític. En canvi, les noves cançons tenen una poètica introspectiva, mostren el més profund del que soc i del que pense”, se sincera Caselles, que assegura que té ganes de mostrar-les en directe, però de moment encara no ha previst fer concerts.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, entrevistes, Smoking Souls, Carles Caselles, La bellesa del risc, videoclips, L'afluent, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.