Actualitat

L'Auditori de Girona celebra el 15è aniversari carregat de novetats

L'auditori gironí presenta una nova programació de cara al juny i les seves línies estratègiques per al futur

| 16/03/2021 a les 17:10h

La roda de premsa d'aquest matí, a la sala Montsalvatge
La roda de premsa d'aquest matí, a la sala Montsalvatge
L'Auditori Palau de Congressos de Girona està de celebració. Enguany, ha celebrat el 15è aniversari avui amb un acte institucional a la sala Montsalvatge. L'acte ha tingut lloc aquest matí i ha estat presentat pel vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats; el director de la Fundació Auditori Palau de Congressos, David Ibáñez, i el programador de música clàssica, Víctor García de Gomar. A més, l'esdeveniment també ha servit per projectar les línies estratègiques de futur de la institució i una programació especial amb motiu d'aquest 15è aniversari.

Aquesta celebració, que es desplegarà des del 3 fins al 12 de juny, comptarà amb la conferència inaugural del cuiner Josep Roca (El Celler de Can Roca) el dijous 3 a les 18:30h. A més, al llarg d'aquests deu dies també es podrà gaudir de l'actuació de diversos artistes com el pianista croat Ivo Pogorelich (dijous 3 a les 20h), Cala Vento (divendres 4 a les 20h), Love of Lesbian (5 i 6 de juny a les 20h), i el "Concert per a piano i drons" amb Marco Mezquida, Cor Geriona & Flock Drone Art (dissabte 12 a les 21:30h al Camp de Mart del Parc de la Devesa).

L'Auditori de Girona ha aprofitat per recalcar que vol esdevenir un espai cultural de referència, oferint una programació de servei públic i ampliant la base social de la música a Girona. Aquestes línies estratègiques aniran acompanyades de diversos projectes. El primer dels quals consisteix a desdoblar el cicle Notes al Parc, que abastarà tant el mes de juliol com el d'agost. També es posarà en marxa un projecte per rellançar l'acció de l'auditori en l'àmbit de la música clàssica. De la mà de Víctor Garcia de Gomar, gestor musical de gran recorregut, l'auditori repensarà la seva relació amb el públic i la seva figura de mediador cultural entre artistes. Per últim, de cara a 2022, també es vol dur a terme un projecte específic per potenciar el públic jove envers la música clàssica.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualiat, Marco Mezquida, love of lesbian, Ivo Pogorelich, actualitat, Auditori de Girona, Josep Roca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.