Enderrock Sona

Vienna i Joe Pask, protagonistes de l'Enderrock Sona de març - especial escena valenciana

La cita serà divendres 26 de març, a les 19h, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Doble número d'Enderrock amb les veus femenines del segle XXI i especial escena valenciana

| 22/03/2021 a les 19:00h

Vienna i Joe Pask
Vienna i Joe Pask
El proper divendres 26 de març, Vienna i Joe Pask ens acompanyaran a un Enderrock Sona ben especial, el segon d'aquest mes. L'esdeveniment servirà per presentar el número 315 de la revista Enderrock -publicat a principis de març amb el número 314-, dedicat per complet a l’escena musical del País Valencià. Hi intervindran també, a més de les dues bandes protagonistes de la vetllada, la directora adjunta de Música i Cultura Popular a l’Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, i el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau. 

A les 18:45h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:00h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació del bandautor rocker Joe Pask, per mostrar les cançons del seu nou treball, Jo i el món (Primavera d’Hivern, 2021). Tot seguit, el duet alacantí Vienna, considerat una de les bandes revelació de la temporada, interpretarà alguns dels temes del seu primer llarga durada, Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes (LCM Records, 2021), i ens n'explicaran els detalls tot conversant amb el periodista Joaquim Vilarnau.

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 50 persones. Pots demanar la teva invitació a través del formulari que trobaràs al següent enllaç.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Lia Sampai, clara peya, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.