Estrenes

Eudald Palma llança un cant vital sota la llum de la lluna

Estrenem «I love tonight», el nou videoclip del músic vigatà

| 26/03/2021 a les 13:00h

Eudald Palma
Eudald Palma
El vigatà Eudald Palma inicia carrera discogràfica després d'anar transformant, a poc a poc, els seus horitzons artístics. Palma va iniciar la seva polifacètica vida artística com a escriptor, dissenyador, pintor i il·lustrador, i fins i tot va arribar a dedicar-s'hi professionalment, publicant els seus projectes per a editorials i agències de publicitat. Tot i així, la seva gran passió per la música el va fer-se comprar una guitarra acústica i rebre classes de guitarra i cant. El 2018, va iniciar el seu projecte musical personal fent diversos concerts interpretant temes propis, però que mai no va arribar a enregistrar. Ara, el cantant vigatà presenta el treball debut titulat Cavaller Erra(n)t (La Catenària, 2021), del qual en presentem en primícia un dels videoclips, el de la cançó "I love tonight".


"I love tonight" brinda un cant optimista i ple d'amor i d'esperança. Escrita totalment en català, malgrat el títol anglès, la lletra de la cançó convida a deixar-se portar i a gaudir del moment. A nivell estilístic, el tema desprèn un pop-rock alegre i enèrgic amb uns arranjaments que el fan créixer progressivament. A més, amb una cuidada i original animació, el videoclip compta amb dos grans símbols presents al llarg del clip: la lluna, i les fosques siluetes del mateix Palma i d'una casa.

Cavaller Erra(n)t (La Catenària, 2021), el nou treball d'Eudald Palma, també s'estrena avui. Amb la col·laboració d'Adrià Enrique en la gravació, els arranjaments i la mescla, l'àlbum ofereix set noves cançons que tracten situacions que ens trobem fent camí a la vida, amb un enfocament filosòfic i reflexiu, però amb ocurrència.


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Love Tonight, Cavaller Erra(n)t, estrenes, Eudald Palma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.