videoclips

L'habitació ​«Tipus suite» on Manel juga i experimenta

La banda barcelonina descobreix un nou senzill de l'EP que estan a punt de publicar

La inesperada visita dels Manel

| 25/03/2021 a les 18:35h

Manel
Manel
Després de l’arribada per sorpresa de “L’amant malalta”, fa ja dues setmanes, Manel estrena avui un nou clip. Es tracta de “Tipus suite”, el segon avançament del nou EP del quartet, que porta per títol el nom del primer senzill. L’àlbum veurà la llum el proper 16 d’abril en vinil de set polzades i edició limitada, i comptarà també amb un tercer tema encara inèdit: “La jungla”.


“Tipus suite” és un nou espai per jugar, en què Manel experimenta en un pop electrònic amb distorsions a la veu i, fins i tot, amb un rap final. La lletra, narrativa com sempre, ens suggereix imatges d’un jove independitzant-se, entre “indie depriment”, a una habitació tipus suite amb l’estimada -o amant-, o d’una conversa amb un minyó en un parc.

El videoclip que l’acompanya, rodat a Felanitx, ens mostra la banda abillada amb vestits tradicionals, tocant i ballant al bosc. Una ambientació que, si bé per un costat és humorística i contrasta amb la sonoritat actual amb què vesteixen el tema, per l’altra banda sembla recrear l’ambientació de la pel·lícula de folk-terror Midsommar (Ari Aster, 2019).

Manel en directe
Després del doble passi que faran el 9 i 10 d'abril a Barcelona, Manel té ja unes quantes dates de concerts per als pròxims mesos. Coincidint amb la sortida de l'EP, el quartet serà a Lleida, al Sisquere Festival. I a l'estiu, actuaran de nou a Barcelona (als festivals Pedralbes i Cruïlla), a l'Embassa't de Sabadell o a l'Arts d'Estiu de Pineda de Mar.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Manel, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.