videoclips

La inesperada visita dels Manel

La banda acaba de presentar un nou clip: «L'amant malalta»

Concert de Manel al Teatre Grec de Barcelona

| 11/03/2021 a les 18:00h

Manel
Manel | Arxiu
El grup de Barcelona reapareix, per sorpresa dels seus seguidors, amb "L'amant malalta", un senzill ple de significat en els temps pandèmics que corren. Valent-se d'elements hedonistes, però també de certa melancolia, Manel enfila aquest nou tema que persisteix en la quotidianitat habitual de la banda, però que s'engloba en un nou ambient electrònic. El tema, produït per Jake Aron, s'ha estrenat avui mateix a les 18h a totes les plataformes digitals i a YouTube amb un videoclip dirigit per Víctor Carrey.


La lletra parteix d'una cita frustrada per un brot de febre, un element tan comú com aparentment banal. Així, i a través d'un conductor que circula sense rumb pels carrers de la ciutat, la cançó s'endinsa en els pensaments del pilot, en una mena de narració interior que relata, amb tant abatiment i tristesa com acceptació, allò que no ha pogut ser.
 

Manel Foto: Arxiu
 

Després de la interrupció de la gira prevista per l'any passat a causa de la covid-19, la banda va tornar als escenaris a mitjan 2020 amb forces i ganes renovades. Enmig d'aquests temps d'eufòria continguda i amb la grisor del confinament encara ben present, Manel va acabar d'enllestir aquest nou senzill que desborda de significats anàlegs als temps actuals. Per aquestes pròximes setmanes, i amb la mateixa voluntat de conquerir escenaris i públics emmascarats, el quartet té programat un bon número de concerts amb les entrades ja exhaurides: el pròxim 19 i 20 de març a l'auditori de Girona; el 9 i 10 d'abril al Monumental Club de Barcelona, i el 30 d'abril a l'Auditori de Crevillent.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, manel, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.