Actualitat

Efímer es converteix en ​«James Dean»

Els guanyadors del premi Verkami per Votació Popular del Sona9 2020 estrenen nova cançó inspirada en l'actor nord-americà

Efímer, finalistes gràcies al vot popular

| 29/03/2021 a les 12:30h

Martí Vallès al clip «James Dean»
Martí Vallès al clip «James Dean» | Arxiu
Descobrim el nou tema de la formació d'Osona, Efímer, guanyadora del premi Verkami per Votació Popular del Sona9 2020: "James Dean", una cançó inspirada en el desaparegut actor nord-americà. Aquesta nova composició, totalment autoproduïda, continua l’essència funk-pop del grup de Vic i explica la història d’algú que viu al marge de la moda i que pretén transmetre personalitat i alliberació.


Per Artur Pàmies, baixista del grup: "És un seguit d’anècdotes d’un personatge que té com a àlter ego el famós actor dels anys 50 que dona nom a la cançó. Aquest personatge es passa el dia veient pel·lícules del segle XX, és viatger i aventurer com un germà bessó d’en Tintín, i enyora el passat". La peça s'acompanya d'un audiovisual que ens permet entrar de ple al procés d'enregistrament, on es veuen Òscar Castells a la bateria, Ferran Isern a la trompeta, Pàmies al baix, Elena Rescalvo al trombó, Artur Suriñach als teclats, Martí Vallès al micròfon i Edu Vergés a la guitarra. Efímer estan actualment preparant la campanya de Verkami que els servirà per gravar el seu primer disc a finals d'estiu. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Efímer, estrenes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.