Premis Enderrock

Obrim 15 entrades dobles per assistir a l'entrega dels Premis Enderrock 2021

Les invitacions ja estan esgotades

 A causa de les restriccions per la pandèmia, enguany no es posaran entrades a la venda

El protocol sanitari, les actuacions i com es podran seguir els Premis Enderrock 2021

| 07/04/2021 a les 08:00h

Imatge il·lustrativa
L'entrega dels Premis Enderrock d'enguany, que se celebra demà 8 d'abril, es veurà afectada per la pandèmia, com s'hi ha vist tot en aquest darrer any. A causa de les restriccions que s'han aplicat per evitar contagis en actes culturals, que no permeten més d'un 50% de l'aforament, aquest any no es posaran entrades a la venda, com sí que s'ha fet en les darreres edicions. No obstant això, hem reservat alguns seients perquè pugueu venir a seguir la Nit Enderrock a l'Auditori de Girona amb nosaltres. Les quinze entrades dobles ja han estat adjudicades, però més avall t'expliquem com podràs seguir-ho des de casa.
 
Com puc seguir l'entrega de guardons des de casa?
L'entrega dels premis enguany se celebrarà en directe de 19 a 21h des de l’Auditori de Girona, i serà retransmesa de manera íntegra i en diferit a partir de les 22:15h per La Xarxa de Comunicació (amb reemissió el dissabte 10 d’abril a les 22h) i per l’emissora musical iCat, comentada per Josep Martín (iCat) i Nausícaa Hernández (TV Girona). A més, mitja hora més tard, a les 22:45h, just després del programa Polònia, començarà l’emissió televisiva pel 33. També es retransmetrà a TV3 el proper cap de setmana. Finalment, l’emissió es podrà recuperar posteriorment a TV3 a la carta, gràcies a la coproducció de La Xarxa i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb la col·laboració de Televisió de Girona. 

La coproducció entre TV3 i La Xarxa per a l’emissió dels Premis de la Música Catalana es complementarà amb l’emissió en directe des de l’Auditori de Girona dels programes Estat de Gràcia (Catalunya Ràdio), dirigit per Roger de Gràcia, i el programa Independents (iCat), presentat per Josep Martin. A més, també faran connexions en directe les emissores col·laboradores Rac 1, a través del programa Islàndia, i Els 40, que també oferirà una selecció musical amb la banda sonora dels Premis Enderrock des de la catifa vermella.
 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Premis Enderrock 2021, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.