Actualitat

Els Premis Ciutat de Manacor 2021 atorguen un nou guardó musical en honor a Guillem d'Efak

El certamen incorpora una nova categoria a millor cançó d'autor

Els premiats es descobriran en l'entrega del 5 de juny a la Institució Pública Antoni M. Alcover

Guillem d’Efak: el primer 'artista total' de la Cançó

| 15/04/2021 a les 19:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Els Premis Ciutat de Manacor, que se celebraran el proper 5 de juny, incorporen enguany una nova categoria musical en honor al pioner de la Nova Cançó, Guillem d'Efak. El Premi Ciutat de Manacor de Música d'autor Guillem d'Efak s'afegeix a un seguit de guardons literaris convocats pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Manacor i la Institució Pública Antoni Maria Alcover.

El nou premi està destinat a grups i solistes que facin música d'autor en català i a artistes que siguin nous valors de l'escena musical. Per participar, s'han d'enviar tres cançons en català i l'enregistrament en vídeo de les mateixes a l'adreça electrònica [email protected]. Per escollir els guardonats, el jurat valorarà que les cançons presentades siguin originals, inèdites i escrites en català. El termini de presentació es va iniciar el passat 17 de març i es perllongarà fins al 22 d'abril. Pots consultar-ne les bases aquí

Els guanyadors del guardó rebran 3000 euros, i els dos grups finalistes, 1000. A més, els tres grups que arribin a la final gaudiran d'una promoció de concerts i cicles culturals. Així, el festival Barnasants ja s'ha compromès a programar per la seva pròxima edició una actuació d'un dels tres finalistes.

El guanyador del Premi Ciutat de Manacor de Música d'autor Guillem d'Efak es descobrirà el dissabte 5 de juny, a les 12h, a la Institució Pública Antoni M. Alcover, on també s'atorgaran els altres guardons habituals del certamen en les categories de novel·la, poesia, teatre i assaig.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Premis Ciutat de Manacor, Guillem d'Efak, premis, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.