actualitat

Més música per celebrar els 15 anys d'iCAT

L'emissora compleix avui 15 anys de la seva inauguració

Com a part de la celebració, demà emetrà el concert en directe de Maria Arnal i Marcel Bagés i, dissabte, el de Ferran Palau

Quinze anys d’iCat, l’emissora necessària

| 22/04/2021 a les 13:44h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Xavier Mercadé
Avui fa 15 anys que es va inaugurar iCat -com ens recorda el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, en un emotiu article- i des de l’emissora radiofònica ho estan celebrant tant com la pandèmia els ho permet. El dia ha començat amb el programa Els experts, on Joan Colomo hi ha cantat una cançó d'aniversari expressament per a l'ocasió, i a més hi ha estrenat el seu nou tema, “Salvem el planeta!”, coincidint amb el Dia Internacional de la Mare Terra. Han seguit la jornada -fins avui a les 18h, i demà de nou, de 10h a 18h- amb una selecció musical que recorre l’evolució d’artistes com Manel, El Petit de Cal Eril, Rosalia, La Troba Kung-Fu, Els Amics de les Arts, Mishima, Maria Coma, Joan Miquel Oliver o Ivette Nadal.



A més, demà al vespre, per celebrar tant l’aniversari d’iCat, com la diada de Sant Jordi, l’emissora emetrà en directe el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés al teatre Tivolí de Barcelona (en el marc del festival Mil·lenni), i dissabte a les 20h el de Ferran Palau a la sala Barts (com a part de la programació del Guitar BCN). Totes dues emissions se sumen als directes ja retransmesos de Maria Jaume, Núria Graham, Lildami i Clara Peya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.