Festivals

Judit Neddermann, Estopa o Sopa de Cabra a l'Arts d'Estiu del 2021

El festival torna a engegar motors per a la desena edició

Un total de dotze concerts conformaran la festa de l'Arts d'Estiu

Jarabe de Palo i Els Amics de les Arts, noves confirmacions de l'Arts d'Estiu

| 30/04/2021 a les 19:30h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Xavier Mercadé

Després d'haver-se hagut d'ajornar l'any passat a causa de la pandèmia, el desè aniversari del festival ARTS d'Estiu torna a aixecar el teló amb un  complet cartell a l'espai Village Arts de Pineda de Mar del 3 al 14 d'agost. Enguany, el festival ha programat actuacions d'artistes com Judit Neddermann, Estopa, Sopa de Cabra, Ara Malikian o Els Amics de les Arts, entre d'altres artistes de referència.

Adaptats a les noves restriccions i tot seguint l'evolució de les mesures sanitàries, el festival engega màquines amb una programació que compta amb artistes de renom. D'entre els destacats trobem Sergio Dalma, un dels grans noms de la cançó romàntica espanyola; el quartet barceloní Manel, que ha presentat aquesta primavera un nou EP, tres cançons agrupades sota el títol L'amant malalta (Ceràmiques Guzmán, 2021) que s'afegiran a la seva llista de grans himnes, o Sopa de Cabra, que celebra la gira del 30è aniversari de Ben endins (Salseta, 1991), el disc més venut de la història del rock català.

A més, tal com ha anunciat el festival avui 3 l'edició s'inaugurarà amb el concert del duet de Cornellà de Llobregat Estopa, el 3 d'agost, seguit de l'actuació d'Els Amics de les Arts, el 4 d'agost. A més, també s'han destapat noms del cartell com Ara MalikianAmaral, Miguel PovedaJudit NeddermannStay HomasGod Save the Queen i Dani Fernandéz amb Belén Aguilera.


Al marge d'això, el festival compta amb grans espectacles i amb una zona Village plena de música, gastronomia o moda, a més d'una zona infantil, entre altres sorpreses. Pel que fa a les entrades venudes l'any passat, l'organització assegura que seran també vàlides per a l'edició d'aquest 2021.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, arts d'estiu, Actualitat, Els Amics de les arts, Estopa, God Save the Queen, manel, Amaral, Miguel Poveda, Belén Aguilera, Dani Fernández, ara malikian, Stay Homas, Sergio Dalma, sopa de cabra, Manel, Festivals, judit neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.