Estrenes

La Troupe ens anima a ballar i recuperar els carrers

Presentem en exclusiva el primer videoclip de la banda de folk-mestissatge

| 07/05/2021 a les 10:00h

La Troupe
La Troupe
La Troupe arriba plena d'energia i vitalitat. El sextet, format arran del confinament a mig camí entre el Maresme, el Vallès i Mallorca, comença a fer les primeres passes per fer-se un lloc dins del panorama del mestissatge i del folk català. Avui, estrenem en exclusiva el seu primer videoclip, "La ballada", que n'avança el debut discogràfic previst per la tardor.


"La ballada" reivindica el contacte humà del ball i la música que sempre havien estat presents per tots els pobles i ciutats fins abans de la pandèmia. Amb un estil eclèctic i divers, que pren influències de diferents músiques d'arrel i també d'altres estils festius com la cúmbia, La Troupe llança un alegre clam per recuperar aquells carrers hostes de festes i tradicions populars, que sempre havien estat plens de vida, gent i cultura. D'aquesta forma, el conjunt mostra el seu caràcter juganer i desinhibit que pretén recuperar les sonoritats del mestissatge mogut de finals dels 90 i principis dels 2000.

El videoclip, gravat a Sant Celoni, ha comptat amb la col·laboració de l'escola de dansa Contrajazz, que s'ha encarregat de fer el muntatge de tota la coreografia. L'audiovisual ha estat dirigit i editat per Joan Sanmartí i també compta amb la participació de Marià Roch (Jarabe de Palo o La Troba Kung-Fú) a càrrec de la producció musical, i d'Arnau Burdó (Obeses, Ju) a càrrec de la producció tècnica.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, La Troupe, Estrenes, La Ballada, estrenes

COMENTARIS

SEGUÍM

Montse Daniel Antolinez, 09/05/2021 a les 13:16

Sóu un alè d'ENERGÌA, MÀGIA!!
Necesitèm BALLAR, TENIR ESPERANÇA, ENDAVANT AMB ELS PROJECTES I L'ACTITUT!!!😘

Catalana

Anònim, 10/05/2021 a les 10:05

Está be, que tinguin sort.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.