Estrenes

Berta Sala canta per ofegar les penes

Estrenem el videoclip de «Canto», el primer avançament del nou disc de la manresana

| 20/03/2023 a les 14:00h

Berta Sala
Berta Sala | Arxiu de l'artista
La cantautora manresana Berta Sala -finalista a millor artista revelació per votació popular als Premis Enderrock 2021- prepara el seu segon disc, Sense saber-ho (autoeditat, 2023). Avui estrenem en primícia el videoclip de "Canto", el primer avançament del seu pròxim projecte, que arriba amb l'aire renovat de llibertat de la primavera que tot just comença.


Amb aquesta cançó, Sala decideix deixar enrere allò que l'entristeix del seu passat i en el cant troba la forma d'alliberar-se i confiar en els altres perquè l'acompanyin i l'abracin. Els sons dels tambors marquen un ritme constant que es concreta amb una dansa tribal que la mateixa Sala i els ballarins del Cos de Dansa de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages emprenen en el videoclip realitzat per Joel Badia. En l'audiovisual, tots s'ajunten per compartir una nit màgica a la llum del foc, amb coreografia d'Anna Llobet i Sònia Serra. ​La producció musical ha estat a càrrec d'Àlex Pérex i la gravació es va fer a l'estudi The Sound of Wood.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Berta Sala, videoclips, estrenes

COMENTARIS

Canto

Ramon, 20/03/2023 a les 20:33

Molt Ben treballat, es nota la cura en la presentacio I una delicadesa en tot lletra,veu i dansa. Enhorabona.
2023

Música amb ànima

Xantal, 21/03/2023 a les 09:20

Bona música, feta amb ànima, ben treballada, tant per la música com per la lletra, introspectiva, intimista i amb molt bon ritme, amb matisos tribals i mediterranis, enhorabona!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.