festivals

El festival Vida es queda amb els artistes locals

El cicle, que tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol a la Masia d'en Cabanyes (Garraf), ha hagut de replantejar l'edició d'enguany a causa de la covid-19

L'organització ha hagut de cancel·lar les actuacions d'artistes internacionals com Alt-J o Belle & Sebastian

El festival ha incorporat nous noms com Love of Lesbian, Pau Vallvé, Joe Crepúsculo o Mujeres

| 06/05/2021 a les 13:30h

Santi Balmes (Love of Lesbian)
Santi Balmes (Love of Lesbian) | Xavier Mercadé
El festival Vida ha hagut de fer un pas enrere en la programació d'enguany. Després d'haver hagut de posposar l'edició del 2020, el cicle va presentar esperançat un cartell amb artistes internacionals com Alt-J, Belle & Sebastian o Black Pumas, entre altres. A causa de la pandèmia, però, avui ha hagut de plantejar uns canvis en el cartell, programant bàsicament artistes d'àmbit nacional, i incorporant nous noms com Love of Lesbian -que esdevé cap de cartell del darrer dia del cicle-, Nathy Peluso -cap de cartell del segon dia-, Pau VallvéJoe CrepúsculoHinds o Mujeres.
 

Foto: Ray Molinari


Així, el primer dia de festival, l'1 de juliol, tindrà com a gran protagonista la banda Vetusta Morla, un dels grups de referència de l'indie espanyol. Aquell mateix dia, a la Masia d'en Cabanyes també es podrà gaudir de les actuacions de la popular Rigoberta BandiniHindsJoe Crepúsculo, l'espectacle ja habitual a l'escenari vilanoví de The New Raemon amb Paula Bonet, Pol Batlle amb Rita PayésMourn o Paula Valls, entre altres.

El segon dia, el 2 de juliol, serà encapçalat per Nathy Peluso, compartint cartell amb Stay Homas, Maria Arnal i Marcel BagésFerran PalauPau VallvéLadilla Rusa MazoniMeritxell Neddermann. Tancarà el festival Love of Lesbian i un grapat d'artistes de renom com Clara PeyaMaria José LlergoNúria GrahamMujeresEl Petit de Cal ErilEnric Montefusco, Zulu ZuluTarta Relena o Mareta Bufona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, vida festival, Vida, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.