ACTUALITAT

L'exposició fotogràfica 'Rock Viu' pren vida

El Palau Robert de Barcelona inaugura l'exposició que recull la trajectòria del fotògraf Xavier Mercadé

Sidonie van actuar a l'acte inaugural

La mostra comissariada pel Grup Enderrock recull 300 imatges de Mercadé

| 11/05/2021 a les 22:31h

Exposició 'Rock Viu'
Exposició 'Rock Viu'
El Palau Robert de Barcelona ha inaugurat l'exposició 'Rock Viu' que recull 300 fotografies del fotògraf de concerts Xavier Mercadé, resumint quatre dècades de trajectòria professional. Mercadé és un dels fundadors de la revista Enderrock, a més de ser-ne el cap de fotografia.
 


Foto de família dels fotògrafs assistents a la inauguració de l'exposició 'Rock Viu' Foto: Gerard Mercadé


La inauguració de la mostra va estar presidida per la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, acompanyada del conseller de Treball, Afers Socials i Família del Govern de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani. L'acte va comptar amb les intervencions de Joan Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma –grup que té l'honor de ser el primer que va veure Mercadé en directe–, Joan Enric Barceló d'Els Amics de les Arts i el trio barceloní Sidonie.
 


La presidenta del Parlament, Laura Borràs; i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, visiten l'exposició 'Rock Viu' amb Xavier Mercadé Foto: Gerard Mercadé

 

Sidonie també van ser els encarregats d'amenitzar l'acte amb un petit set en format acústic on van interpretar cançons com "Portlligat", "Fascinado" o "Estáis aquí"; a més de demostrar el seu bon sentit de l'humor versionant cançons d'alguns dels músics de l'exposició com Sopa de Cabra, Love of Lesbian, Depeche Mode, Ladilla Rusa, Rolling Stones o un improvisat "Jean-Luc" amb la col·laboració de Joan Enric Barceló.
 


Sidonie actuant a l'exposició 'Rock Viu' Foto: Xavier Mercadé


La mostra, que ocupa els jardins i la sala Cotxeres del Palau Robert, restarà oberta des de demà fins al dia 29 d'agost, i es pot visitar de dilluns a dissabte, de 9 a 20 h, i els diumenges i festius, de 9 a 14.30 h. L'exposició 'Rock Viu' està comissariada pel Grup Enderrock, amb un disseny expositiu a càrrec de Manuel Cuyàs. L'espai expositiu de la sala Cotxeres està plantejat com un homenatge a les sales de concert, reproduint-ne l'ambient. 


Recreació d'un backstage a l'exposició 'Rock Viu' Foto: Gerard Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Rock Viu, fotografia, Sidonie, Palau Robert

COMENTARIS

ROCK VIU

Mateu, 14/05/2021 a les 12:15

Felicitats per L´Exposició esperem apropar-nos aviat al Palau Robert per gaudi de totes les fotografies,

especialment la que esta feta durant el concert del Grup Manel va tenir lloc a L¨Ametlla de Merola´

Una Abraçada.Xavier.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.