estrenes

Lali BeGood reivindica l'amor en totes les seves formes

Presentem en primícia el nou clip de l'artista barcelonina: ​«El millor idioma»

| 15/05/2021 a les 12:30h

Fotograma del clip
Fotograma del clip
La cantautora barcelonina abans coneguda com a Lali Rondalla va publicar el nou disc Jardí secret (U98 Music, 2021) ahir divendres. Avui, Dia Internacional de la Família, estrenem el clip d’un dels senzills de l’àlbum: “El millor idioma”, una ranxera per reivindicar 'amor en totes les seves formes. En aquest senzill, Lali BeGood interpreta acompanyada del baixista Algreen Hill, que ja va participar en la composició d'"El meu gos groc".


"Haurem d'intentar arreglar tot el que es pugui, i si no, sempre ens queda l'amor", versa la lletra d'aquest nou tema. L’artista barcelonina reivindica l’amor i explica que aquest sentiment hauria de ser present en qualsevol acció humana. A més, la lletra amaga la idea que en qualsevol acte o moment de la nostra vida, “sempre ens quedarà l’amor” per seguir endavant.

Pel seu costat, el clip que acompanya la peça és una mena de collage on regna l’humor i la naturalitat. A l'audiovisual s'hi succeixen imatges de diverses persones anònimes i cares conegudes com Donald Trump o Kim Jong-un, personatges de pel·lícules com el Capità Amèrica, la Blancaneus, o fins i tot dinosaures.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lali BeGood, Actualitat, Estrenes, Algreen Hill

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.