estrenes

Repiquen les campanes de La Ludwig Band

Descobrim el nou videoclip d'avançament de 'La mateixa sort', el proper àlbum de la banda empordanesa

| 17/06/2021 a les 08:30h

La Ludwig Band al clip 'S'ha mort l'home més vell d'Espolla'
La Ludwig Band al clip 'S'ha mort l'home més vell d'Espolla'
Espolla és un poble de poc més de 400 habitants de la comarca de l'Alt Empordà. És normal, doncs, que el seu nom no acostumi a ser el protagonista de gaires cançons, però La Ludwig Band és aquí per trencar les normes, i és així com, aquesta vegada, situa la història de la seva nova cançó en aquesta població: “S’ha mort l’home més vell d’Espolla”. Els sis membres de La Ludwig Band, que combinen la feina a la banda amb altres oficis artístics, com ara la creació teatral, han cregut convenient retratar l’adéu d’aquest personatge en un dels senzills destacats del disc que publicaran el proper 25 de juny, sota el títol La mateixa sort (The Indian Runners, 2021). Una setmana abans, en descobrim la melodia i el videoclip en exclusiva.


El videoclip, dirigit per Robert Molist, reprodueix la hipotètica cerimònia de comiat del protagonista. Entre imatges poc definides i aparentment antigues, hi apareixen els membres de la formació portant les cendres de l'home més vell d'Espolla fins a un indret singular. Durant la reproducció també s'hi combinen imatges de tipus de cerimònies d'enterrament populars en diverses cultures, i fotogrames de la banda tocant a un suposat local d'assaig. 

"S'ha mort l'home més vell d'Espolla", així com les altres dotze cançons que formaran part de l'àlbum La mateixa sort, s'han gravat i mesclat a Locus Estudio durant el curs per Pau Esteve i Andreu Galofré.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Ludwig Band, clip, estrena, Espolla, La mateixa sort, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.