Actualitat

ARC impulsa unes jornades per fomentar les programacions musicals segures

Del 18 al 21 de maig, Casa Seat acull debats i ponències per poder programar esdeveniments culturals en pandèmia

S'hi pot assistir gratuïtament de manera telemàtica o presencial

| 17/05/2021 a les 17:00h

Els Amics de les Arts a l'spot publicitari de les jornades
Els Amics de les Arts a l'spot publicitari de les jornades
L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) organitza a partir de demà, i fins al 21 de maig, les jornades "Programacions segures en temps de pandèmia” a Casa Seat: un espai on diversos professionals de la salut i del sector musical donaran les claus per ajudar a tirar endavant les programacions de 2021. L'esdeveniment s'acompanya amb un espot informatiu dirigit per Camil Roca on participen alguns dels músics més destacats del panorama musical actual, com Beth Rodergas, Suu o Els Amics de les Arts, entre d'altres.


Els temes que es tractaran al llarg de les jornades estan relacionats amb l'economia i la programació de les festes majors. En aquest sentit, les xerrades s'enfocaran principalment a presentar com haurà de ser una festa major segura i a explicar el nou model de contracte públic. Seran quatre les taules rodones que s'acolliran: "Les programacions municipals: un dels principals motors econòmics del país; organitzar esdeveniments en temps de pandèmia" (18/05 a les 12h); "Presentació de protocols de programacions segures" (20/05, a les 10h); "Casos d'èxit de programacions en temps de pandèmia: eines pel 2021 i experiències dutes a terme el 2020" (20/05, a les 12h); i "Avançant cap a un model unificat de contractes menors privats d'espectacles públics" (21/05, a les 10h).

Les jornades seran conduïdes per la periodista Cristina Puig i estaran dirigides principalment a tècnics de cultura i festes, a programadors musicals, regidors i periodistes. Com a ponents, hi participaran diversos professionals de la fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, d'ESADE i programadors municipals i responsables de festivals, com Jordi Herreruela i Xavi Pascual, o músics, com el president de l’Acadèmia Catalana de la Música Gerard Quintana, a més de Gemma HumetBuhos o Lluís Gavaldà (Els Pets). Així mateix, també es comptarà amb la presència de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i la secretària general d’Interior, Beth Abad.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Suu, Beth, Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, coronavirus, Gemma Humet, Els Amics de les Arts, ARC, buhos, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.