festivals

Joan Dausà 'Respira' a l'Empordà

El festival ideat pel mateix músic santfeliuenc constarà de sis actuacions a la ciutat grecoromana, i ja està exhaurint les entrades de la darrera de les vetllades

Joan Dausà tocarà en primícia i en directe les cançons del nou disc a les Ruïnes d'Empúries

| 18/05/2021 a les 17:00h

Joan Dausà
Joan Dausà | Gemma Marz
El festival 'Respira', un cicle de sis concerts de Joan Dausà ideat pel mateix autor, tindrà lloc del 24 de juny al 4 de juliol a la ciutat grecoromana d'Empúries (L'Escala). El punt fort del seguit d'actuacions és que s'hi interpretaran, per primera vegada, les cançons inèdites que mesos més tard formaran part del quart disc del cantautor. Serà una ocasió excepcional, no tan sols per les primícies sinó perquè seran les sis úniques dates per veure Joan Dausà en directe aquest estiu. 

"Ens hem inventat aquest festival per retrobar-nos amb el públic i celebrar que sembla que tot es va posant a lloc de nou, i fer-nos el regal de tocar les cançons tres mesos abans que surtin", explica el músic, que ens fa cinc cèntims de com ha nascut el festival 'Respira'. "Teníem ganes de fer alguna cosa a l'estiu i és quan vam pensar a fer el 'Respira'. Vam calcular que els últims estius havien pagat una entrada per als nostres concerts unes 7.000 o 8.000 persones. I vam voler pensar la política inversa: fer que fos en un sol recinte, com si fos un circ, i a veure si aconseguíem que aquesta gent vingués aquí, poder-ho preparar amb protocol contra la covid-19, amb tranquil·litat, sabent que no se suspendrà...". 


L'indret privilegiat que acollirà aquest cicle dausanià no és casual, ja que és territori de confort per a l'artista, que admet haver passat llargues temporades a la zona i haver-se inspirat en el seu ambient per a algunes de les imminents melodies. Les ruïnes d'Empúries acolliran també un espai village durant els dies d'actuacions, perquè els assistents puguin degustar gastronomia de l'Empordà o bé fer una cervesa o un bon vi abans i després dels concerts. Les vetllades conclouran amb l'actuació d'un DJ sorpresa cadascuna de les nits de concert.

Joan Dausà ha demostrat de nou el seu poder de convocatòria exhaurint, en poques hores, les entrades de quatre de les sis dates, i actualment tan sols queden entrades per a la darrera, el 4 de juliol. En total, s'han venut 6.500 entrades de les 7.500 que es van posar a la venda.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, empúries, festival, respira, Joan Dausà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.