Festivals

El goig dels sentits, l’essència que inspira el nou festival Vallviva

La comarca de la Garrotxa comptarà els dies 15 i 16 de juliol amb la primera edició de 'Vallviva, festival dels sentits'

| 03/06/2021 a les 17:30h

Manel
Manel | Francesc Simó
La primera edició del 'Vallviva, festival dels sentits' tindrà lloc a la comarca de la Garrotxa els dies 15 i 16 de juliol, i comptarà amb una programació musical amb artistes del tall de ManelJorge DrexlerJudit NeddermannKoko Jean & The Tonics i Massa (exTeràpia de Shock), a més d'una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Fina Puigdevall i Martina Puigvert, i tot el seu equip del restaurant Les Cols.

L'esdeveniment es desenvoluparà a la finca Les Brides (Vall d’en Bas - Garrotxa) i bàsicament estarà centrat en el gaudir dels sentits: estimulant l'olfacte amb l'aire fresc en un entorn natural; l'oïda, escoltant les ofertes musicals dels artistes; el gust, tastant una oferta culinària de reconegut prestigi; el tacte, gaudint l'entorn natural del festival; i consentint la vista amb un espectacle visual de llums i colors.

Cada jornada tindrà un aforament de 1000 persones -amb totes les localitats numerades, i respectant-se les normatives i mesures de seguretat per contenir la covid-19-, i les entrades es posaran a la venda el 4 de juny a les 10h del mati al web del festival. Els beneficis obtinguts, l'organització ha anunciat que els cedirà íntegrament a la Fundació A. Bosch pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, Vallviva, Festivals, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.