estrenes

Miquel Serra s'aferra a la veu del seu germà

«Me surt aigua pels ulls» és un avançament del nou àlbum del músic amb què recull cançons inacabades del recordat Joan Serra

Miquel Serra ens canta al ​«​Cor marró» de tots, des de les paraules del seu germà Joan

| 18/05/2021 a les 14:00h

Miquel Serra
Miquel Serra | Arxiu de l'artista
Cançons de Joan Serra (Foehn Records, 2021) és el títol amb què Miquel Serra engloba el nou compendi de cançons que inclourà a la seva discografia. Com bé augura el nom, l'àlbum és un recull de temes de Joan Serra, enyorat des del passat 2002, sobretot pel seu germà i músic Miquel. Tres anys després de la publicació de la pel·lícula Els ulls s'aturen de créixer -on el mallorquí va plasmar el llegat musical i vital del seu germà Joan, així com la seva relació artística encara persistent-, Serra s'aferra als esbossos musicals que Joan mai va publicar, per donar-los una nova vida i compartir-los amb tothom qui s'hi vulgui endinsar. Avui estrenem "Me surt aigua pels ulls", una de les catorze cançons que el músic recupera i regrava per a aquesta ocasió. 


Miquel Serra s'ajunta amb músics com Miquel Perelló, Jorra Santiago (Jorra i Gomorra) i Joan Vila per a reviure "Me surt aigua pels ulls" i la resta de cançons d'aquest recopilatori especial. "Pens que són d'una frescor que no se troba gaire als discos actuals, el veig com un disc que hem desenterrat. Segur que no som objectiu, però diria que les cançons mereixien un poc de llum", explica l'artista.

A cadascun dels temes, hi afegeix una petita descripció per posar en context l'origen de les melodies, que quasi dues dècades després del comiat de Joan Serra, són alliberades. Les paraules que corresponen a "Me surt aigua pels ulls", són les següents:
 

De la catorzena de temes recuperats a Cançons de Joan Serra, que veuran la llum a finals de mes, tan sols dues s'han pogut publicar en el seu format original, enregistrats pel mateix Joan en forma d'esbós: "Ses ones" i "Fas ones". La resta s'han hagut de regravar, intentant mantenir l'essència de les melodies de Joan. Altres músics que han participat de la creació d'aquests nous temes són Margalida Ramis, Maria Rosselló, Nofre Pol i Manu Mielniezuk. 
La presentació en directe d'aquest nou àlbum de Serra tindrà lloc el proper 18 de juny a Barcelona, en el marc del Festival Cruïlla. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, edrbalears, Joan Serra, me surt aigua pels ulls, videoclip, estrena, Miquel Serra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.