Antònia Font, de nou als escenaris

El grup mallorquí torna definitivament a l'activitat en un concert a la propera edició del Primavera Sound

Antònia Font podria reaparèixer al Primavera Sound de 2022

| 19/05/2021 a les 11:10h

Imatge il·lustrativa
El grup format a Mallorca l'any 1997 va aturar la seva activitat ara fa vuit anys. És per això que l'expectativa generada aquests darrers dies arran de les pistes del possible retorn, no han passat desapercebudes. Finalment, Pau Debon, vocalista de la banda, confirma el retorn d'Antònia Font a la propera edició del festival Primavera Sound, en un vídeo publicat per la revista Rockdelux.

“Sempre ens han arribat, fins ara, comentaris d''us enyorem', ‘ens recordem de vosaltres’ i ‘volem que torneu’... de molta gent, fins i tot de generacions que no ens han vist mai en directe. I això és una cosa que sempre hem valorat molt i hem tingut molt present”, explica Pau Debon del retorn. Però les ganes de pujar de nou dalt els escenaris van créixer arran del concert que va fer la banda el 2018 per la llibertat d’expressió, del qual Debon recorda com “amb tres segons vàrem tornar a connectar com si no ho haguéssim deixat mai. (…) Em va marcar”.


El retorn de la banda coincidirà amb el vintè aniversari del llançament d'Alegria (Discmedi, 2002), un dels àlbums més benaurats dels mallorquins. Joan Miquel Oliver, Jaume Manresa, Joan Roca, Pere Debon i Pau Debon van dissoldre Antònia Font l'any 2013, però des de llavors el seu llegat no ha fet més que arrelar en l'essència de nous grups de les Illes Balears, que se'n reconeixen deixebles. Da Souza, Maria Jaume, Cabot, O-Erra, Maria Hein o Reïna són només alguns dels noms de l'escena musical balear actual que admeten haver begut de la influència musical dels mítics d'Antònia Font

 
Arxivat a: Enderrock, Antònia Font, Primavera Sound, 2022, retorn, mallorca, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.