Actualitat

Obre la convocatòria per al XIV Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

El Celler Vall Llach convoca la 14a edició del certamen Terra i Cultura per donar suport i visibilitat a la música i poesia catalanes

​S'hi poden presentar les cançons amb música original basades en un poema en llengua catalana

El termini de recepció d'obres finalitzarà el proper 11 de setembre

| 22/06/2021 a les 10:20h

Juan Valderrama, guanyador del Premi Miquel Martí i Pol 2020, amb Maria del Mar Bonet al Teatre Grec
Juan Valderrama, guanyador del Premi Miquel Martí i Pol 2020, amb Maria del Mar Bonet al Teatre Grec | Ray Molinari
La catorzena edició del certamen Terra i Cultura, convocat pel Celler Vall Llach i impulsat per Lluís Llach, torna a engegar motors per atorgar el premi Miquel Martí i Pol 2021 a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana. El guardó té com a objectiu donar suport i visibilitat a la música i la poesia, a més de la cultura en general, amb una aportació de 5.000 euros i una peça de l’escultor Josep Bofill per al guanyador/a.

Les cançons admeses al certamen hauran d’haver estat editades en qualsevol format, ja sigui en físic o digital, entre el període del 12 de setembre del 2020 i l’11 de setembre del 2021, dia en el qual finalitzarà el termini de recepció de les obres. A més, també podran ser gravacions inèdites presentades directament al concurs. Finalment, el jurat es reunirà al novembre per decidir el guanyador d'aquesta 14a edició del Terra i Cultura. L'anunci del veredicte del premi es donarà a conèixer en un acte públic que se celebrarà a Barcelona. 

Consulta les bases en el següent enllaç i envia la teva proposta a l'adreça del Celler o a enderrock[@]enderrock.cat.
 

Guardó del Terra i Cultura Foto: Xavier Mercadé


En els darrers anys, han guanyat el premi projectes com Juan Valderrama (per “Podries” de Joana Raspall), Clàudia Cabero (per “Dona-dindi” de Rosa Maria Arrazola), Sommeliers (per “La llibertat” de Joan Margarit), Mireia Vives i Borja Penalba (per “Si no fores (no amb mi)”, de Roc Casagran), Judit Neddermann i Ignasi Cussó (amb “El fugitiu” de Miquel Martí i Pol), Toni Xuclà i Gemma Humet (per “Aquesta pau és meva” de Salvador Espriu), Roger Mas (per “Si el mar tingués baranes”, de Maria-Mercè Marçal), o Sílvia Pérez Cruz per “Covava l’ou de la mort blanca” de Maria-Mercè Marçal), entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Certamen Terra i Cultura, Terra i cultura, Premi Miquel Martí i Pol 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.