Llistes

Quines han estat les cançons més radiades d'aquest maig?

​«Cada cop» de Porto Bello, «Quan» de Beth i «No m'ho esperava» de Miki Núñez encapçalen la llista ultimada per l'Apecat

| 31/05/2021 a les 18:30h

Porto Bello
Porto Bello | Juan Miguel Morales
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 

"Cada cop" de Porto Bello ha avançat posicions ràpidament aquest mes de maig, entrant al Top3 i col·locant-s'hi directament al número 1. "Quan" de Beth, de la mateixa manera ha pujat al segon lloc del rànquing (des del cinquè que ocupava a l'abril), i "No m'ho esperava" de Miki Núñez es manté en el pòdium, tot i que desbancada a una tercera posició. A més, s'incorpora al Top15 "Bye Bye" d'Oques Grasses, "Torno a respirar" de Salva Racero amb Laura Vall i "Un altre aire" de Vienna amb Malifeta. Entre les 30 més radiades també s'hi han fet un lloc "Presumit" de Subliminal, "Nens del barri" de 31FAM, "Enamorat" de Flashy Ice Cream, o "Si et quedes amb mi 30 anys" de Sopa de Cabra; i, a més, han retornat "Milionària" de Rosalia i "Pa amb oli i sal" de Blaumut.



L'artista amb més temes punxats durant el maig ha estat Beth, amb dues cançons entre les trenta més radiades, mentre que per discogràfiques, Halley Records és qui ha col·locat més artistes al top català (Marcel I Júlia, Sara Roy, Oques Grasses, Txarango, Suu i Lildami amb Sr. Chen). Pel que fa a les cançons produïdes a Catalunya en altres llengües, destaquen entre les quinze més radiades "Se acelera" de Buhos amb Roger Bosch, "Sin noticias de Gurb" de Miki Núñez o "Eso que tú me das" de Jarabe de Palo.
 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Roger Bosch, Sr. Chen, Llistes, Porto Bello, Malifeta, Vienna, Suu, Laura Vall, Salva Racero, doctor prats, Gertrudis, landry el rumbero, Txarango, oques grasses, Beth, Miki Núñez, sara roy, Miquel Abras, Marcel i Júlia, Lildami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.