actualitat

Miquel Serra treu a la llum els versos del seu germà

El mallorquí publica avui el nou àlbum 'Cançons de Joan Serra', un compendi de versos recuperats del seu enyorat germà

| 04/06/2021 a les 17:00h

Miquel Serra
Miquel Serra | Arxiu de l'artista
Fa uns dies parlàvem de "Me surt aigua pels ulls", una de les cançons que Miquel Serra avançava del seu nou disc, Cançons de Joan Serra (Foehn, 2021), i unes setmanes més tard arriba, finalment, la totalitat de l'àlbum a totes les plataformes. El nou treball del mallorquí és un conjunt de cançons recuperades del calaix del seu difunt germà Joan Serra, algunes, de fet, inacabades. L'autor ressegueix la seva estela per reviure aquests versos en noves melodies, com les catorze que formen part del disc. 

 

"Són cançons que sempre m'han acompanyat i les tenia molt interioritzades. Tenia ben clar que no eren cançons meves, i l'esforç ha anat a no minvar les expectatives que jo mateix tenia sobre elles, ara que a la fi les podíem regravar bé", explica Miquel Serra, que confessa que es pren aquest disc com "un disc de versions que me feia ganes treure, sense gaire més transcendència".

Aquest, però, no és l'únic material musical que Joan Serra va deixar en herència: "hi havia tot aquest, i molt més, i era senzill publicar un disc efectiu, perquè la gent passi gust d'escoltar-lo. Pens que són d'una frescor que no se troba gaire als discos actuals, el veig com un disc que hem desenterrat".

Cançons de Joan Serra es presentarà en directe el proper 18 de juny a Barcelona, en el marc del festival Cruïlla. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Miquel Serra, Joan Serra, Mallorca, edrbalears, cançons de joan serra, àlbum, foehn records, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.