actualitat

L'Avenç, Grup Enderrock i Raig Verd inicien una nova etapa de col·laboració

Les tres editorials s’instal·len en un nou local al centre de Barcelona

| 08/06/2021 a les 10:30h

La nova redacció d'Enderrock, L'Avenç i Raig Verd
La nova redacció d'Enderrock, L'Avenç i Raig Verd | Juan Miguel Morales
Amb la voluntat de compartir espai, idees i projectes, les tres empreses editores s'han instal·lat en un local del centre de Barcelona, amb l'objectiu de sumar talent i sinergies als seus projectes editorials. La seva voluntat és mantenir la independència i singularitat empresarial, i aprofitar l'oportunitat de compartir espais de treball per cooperar i impulsar projectes culturals en comú en el camp de l'edició i la comunicació des de la literatura, l'assaig, la música i el món audiovisual.
 
L'AVENÇ (1977) és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. Publica la revista de cultura L'Avenç, la revista de llengua i literatura Els Marges, i llibres de narrativa i assaig.
 
GRUP ENDERROCK (1993) és una editorial especialitzada en publicacions musicals com Enderrock o 440 Clàssica&Jazz. A més, és organitzadora d'esdeveniments com els Premis Enderrock, el concurs Sona9, a més d'exposicions i activitats de difusió de la música popular catalana.
 
RAIG VERD (2012) és una editorial d'obres compromeses, valentes, inquisitives, inconformistes i exigents. Llibres de literatura i assaig per contribuir a formar una societat on hi hagi més persones interessades a ser actors i no només espectadors del seu temps.
 
La nova adreça de les tres empreses és: c/ Mallorca, 221, sobreàtic. 08008 Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, L'Avenç, Raig verd

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.