Estrenes

Les Buch és «darrere teu i per tot arreu»

Estrenem el nou clip de la banda terrassenca, guanyadora del Premi Joventut 2020

| 13/09/2021 a les 12:30h

Les Buch
Les Buch
Fa gairebé un any, Les Buch va arribar a la final del Sona9 i es va endur el Premi Joventut. Aquell impuls va permetre que aquest quartet de Terrassa fes un salt endavant i pogués enregistrar un nou EP. Ara, aquest nou treball ja és quasi una realitat: es titula Monstres (autoeditat / Great Canyon, 2021) i veurà la llum aquest mateix divendres. Nosaltres, però, ens avancem i avui estrenem en primícia el clip d'una de les noves cançons: "Darrere teu".


"Darrere teu", que a més és el tall que obre el treball, desprèn des del primer moment el caràcter rebel i inconformista de Les Buch. "És una cançó de lliure interpretació, que preferim que cadascú la pugui escoltar i s'imagini el que vulgui o el que li pugui acabar transmetent", explica Marina Comelles, cantant i guitarrista del conjunt. Al ritme de melodies trepidants i bateries contundents, Les Buch s'embarca en un viatge per fugir de les ombres que les persegueixen. Dalt del cotxe, al frigorífic o dins el televisor, les ombres apareixen per tot arreu, però el quartet, amb l'ajuda dels seus instruments, les combat en una representació metafòrica de superar i deixar enrere les pors i els problemes.

El videoclip ha estat dirigit per Pol Fuentes -que fa un cameo en l'audiovisual- i la producció del tema, així com tot l'EP, ha anat a càrrec de Joana Serrat, amb qui ja va treballar el grup durant el concurs Sona9. Les Buch presentarà en directe aquest nou treball en una petita gira que el concurs organitza amb Reïna i Lles, els altres guanyadors de la passada edició. El divendres 17 actuaran per Santa Tecla a Tarragona, l'endemà seran al Mercat de Música Viva de Vic i el dia 24 pujaran dalt dels escenaris de La Mercè a Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Les Buch, estrenes, Actualitat

COMENTARIS

Sense paraules

Kionananina, 13/09/2021 a les 14:19

Moltes felicitats noies..!!

Super currat..
M.encanta
Gracies per llegir me

Les Buch "monstres"

Anònim, 28/09/2021 a les 11:24

Genial, contundents, amb molta energía i passió ; les lletres ben treballades i amb missatge clar i potent....M'han encantat.....Salud

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.