estrenes

Només Flashy Ice Cream s'obre pas

Estrenem el nou clip ​«Només tu», que inaugura una nova etapa artística per a la formació sabadellenca

| 10/06/2021 a les 12:00h

Giancana (Flashy Ice Cream) a ​«Només tu»
Giancana (Flashy Ice Cream) a ​«Només tu»
Fa tot just un any, Flashy Ice Cream va publicar el seu segon llarga duradaDon Gelato (Delirics, 2020), considerat el millor àlbum de música urbana de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock. La pandèmia els va impulsar a crear el disc, però també el va deixar enclaustrat i sense gaires possibilitats de girar-lo -tot i que la setmana que ve el presentaran al Festival Cruïlla en un concert amb P.A.W.N. Gang 31FAM-. Així que els de Sabadell van bolcar-se de nou a crear, i ara ja ultimen el tercer disc, previst per la tardor. D'aquest nou treball, avui en descobrim en exclusiva "Només tu", que estableix les línies artístiques que Flashy Ice Cream es marca per a aquesta nova etapa.


Per a Giancana i Sneaky Flex, els dos vocalistes i lletristes de la formació, l'amor és una peça clau en els seus temes... I no ho diem nosaltres, ells mateixos reconeixen que són "uns romàntics". Per això, "Només tu", esdevé una carta d'amor a aquella persona que ho canvia tot, que et salva i t'enamora. Un "amor de fugitius, però no fugaç", rapegen. 

Per enfilar aquest nou tema, Flashy Ice Cream ha volgut arriscar amb una altra sonoritat molt més instrumental i orgànica. "Hem tingut una època en què ens hem cansat una mica de la sonoritat del trap, i hem experimentat bastant", admet Giancana. Comptant, no obstant això, amb el productor del grup, Daax, Giancana explica com han "estat currant per quatre o cinc temes amb un productor nou, Lluís Borrell (Curos), i ens hem escapat una mica del que hem fet sempre i de tota etiqueta: simplement hi hem anat a fer música."

Però els de Sabadell no només han fet un pas més quant a lletres i sonoritat, sinó també pel que fa al videoclip, amb idea original de Black Vision (productora que comparteix Giancana amb el dissenyador de la formació, Carles Turú), i realització de Jordi Lops. La peça segueix, a través del paisatge urbà barceloní, a la hipotètica destinatària d'aquesta cançó d'amor, des d'una festa al metro, fins a acabar a l'habitació. 

"Amb 'Només tu', hem volgut fer un pas més enllà, i crear una peça audiovisual que és un videoclip, però podria no ser-ho, en el sentit que podria tenir independència i entitat per si sola. I això fa que realment aporti una capa més de profunditat a la cançó", se n'orgulleix Turú. I Giancana rebla: "Dels videoclips que hem fet fins ara, és del que em sento més orgullós".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, Flashy Ice Cream, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.