actualitat

«Saludant els àngels» de Sau30 és la nova banda sonora de la lluita contra el càncer

La cançó, composta per Pep Sala, posa música a la 7a edició de la campanya ‘Posem-hi pebrots al càncer’ de Condis i la FECEC

​Sau30 estrena llibre i gira

| 10/06/2021 a les 17:00h

Sau30
Sau30 | Arxiu
La campanya contra el càncer ‘Posem-hi pebrots al càncer’ -impulsada per Condis Supermercats i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) – Junts contra el càncer-, viu aquest cap de setmana la setena edició. Per aquesta renovada lluita contra la malaltia, s’ha escollit “Saludant els àngels” de Sau30 com a banda sonora.


La cançó ha estat composta per Pep Sala -que aquest any és padrí de la campanya-, i n’ha escrit la lletra amb Salvador Aumedes. El tema pretén transmetre esperança a aquells que pateixen o han patit aquesta malaltia, i la voluntat d’aixecar el cap i celebrar el trajecte, malgrat tot: “El nostre camí, l’hem de celebrar, com un darrer glop que vull apurar amb el cap alçat”, versa la lletra. Sala, en aquest sentit comenta que “la música és un meravellós mitjà per donar veu a històries que mereixen que les expliquem i que s’han d’escoltar”.

La campanya solidària
Aquest cap de setmana, com cada any, es posaran a la venda 66.000 bosses amb dos pebrots cadascuna, a 1,5 €, per conscienciar la població i ajudar aquelles persones afectades. Tota la recaptació obtinguda es destinarà als programes d’atenció i suport a pacients oncològics i les seves famílies.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sau30, solidària, actualitat, videoclips, sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.