anuari de la música

L'Anuari de la Música percep un augment en l'interès per a la formació musical i professional durant el 2020

Les matèries que han guanyat més adeptes han estat el Jazz i música moderna (+12%) i Producció i gestió (+10%)

La indústria de la música en directe ha sobreviscut el 2020 'in extremis'

| 05/07/2021 a les 12:55h

Imatge il·lustrativa
La crisi sanitària i el confinament ha provocat una matriculació a l’alça el curs 2020-21 a les quatre escoles superiors de música de Catalunya, així com als màsters i als cursos universitaris de formació professional. La presència d’alumnes als graus superiors de música s’ha reforçat el 2020 i ha augmentat un 2%, amb especial incidència al Taller de Músics i a Jam Session. La matriculació d’alumnat de fora de Catalunya ha pujat un 10% i les alumnes de música també han augmentat un 5%.

Les matèries que han guanyat més adeptes han estat Jazz i música moderna (+12%) i Producció i gestió (+10%). També ha augmentat l’interès per la participació a màsters i cursos universitaris de gestió de la indústria musical (+16%).
 

Estratègies digitals i programacions en 'streaming'
Els mercats professionals dels Països Catalans han aportat dades que no són comparables als formats habituals. Molt minvat el pressupost (-23%), la majoria ha ofert programació en streaming i per promoure l’activitat artística (+15%), tot i que s’ha reduït un terç la presència d’acreditats (-37%).

Especial: Anuari de la Música
Arxivat a: Enderrock, Anuari de la Música 2021, sector musical, anuari de la música, coronavirus, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.