sector musical

Raquel Bassas és la nova presidenta d'ARC

La gerent de la companyia de management Beba33 ha estat elegida com a substituta de l'ara expresident Jordi Gratacós

La nova junta directiva ha expressat la voluntat d 'incrementar la facturació mitjana dels socis, a més de traslladar la seu a Girona

| 08/07/2021 a les 18:45h

Assemblea General d'ARC
Assemblea General d'ARC | Arxiu
Raquel Bassas, gerent de la comanyia de management i promoció Beba33, ha estat escollida com a la nova president de l'Associació Professional de Representats, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). A la junta, l'acompanyen el vicepresident dels promotors, Martín Pérez; el vicepresident dels representatns, Iban Orobitg; el videcepresident dels mànagers, Litus Tenesa; Kiku Vallina com a tresorer; Berta Ferrer com a secretària; i Jordi Puig, Sergi matas, Xevi Victori i Albert Mas com a vocal -a més de, aquest darrer, futur gerent de l'entitat-.

La candidatura de Raquel Basses -única en presentar-s'hi enguany- va ser elegida ahir entre els associats d'ARC, amb 26 vots a favor, 24 en contra i 2 abstencions, en un moment històric d'escollir una dona com a presidenta de l'associació. Bassas subsituirà al capdavant d'ARC al fins ara president Jordi Gratacós (acompanyat de David Becerra com a secretari, Antonio Peral com a tresorer i Domi Garcia com a vocal). 

La nova junta directiva va destacar la voluntat d’incrementar la facturació mitjana dels socis, incrementar la quota de mercat i duplicar el nombre d’associats actuals. Un dels punts destacats de la presentació va ser la voluntat de traslladar la seu de l’associació a Girona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, ARC, sector musical, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.