actualitat

«Al teu niu»: la cançó preferida de Still Ill (LDS)

El cantant de Lágrimas de Sangre admet que el tema de Senyor Oca amb Adala i Karlixx és el seu favorit en català

 Parlem amb el músic com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 09/08/2021 a les 17:00h

Still Ill
Still Ill
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. 

El raper maresmenc Still Ill, membre de Lágrimas de Sangre cita "Al teu niu" d'Adala i Senyor Oca com a la seva favorita "perquè és una cançó que he escoltat molt. No és tant que m'hagués agradat escriure, sinó que m'agrada que l'hagin escrit ells, perquè em sembla un temazo", explica. Però també hi ha una part emocional: "és la cançó que fem servir quan acabem el concert de Lágrimas de Sangre, per acomiadar i recollir", admet. "A més, tinc el record d'aquesta cançó en directe, en un dels últims concerts als que vaig assistir abans de la pandèmia: era un concert de Senyor Oca a l'Apolo, i la van fer amb Adala i tot el públic estava saltant. Recordo aquell moment com alguna cosa que fa molt de temps que no visc i, que no sé quan tornarem a viure."


Amb el seu propi projecte en solitari a Jordi Estivill (Still Ill) li està anant millor del que preveia: "M'estan sortint més concerts dels que esperava, perquè jo pensava que era un projecte que tampoc no donava per tant", reconeix, citant la Garrinada d'Argentona o la Festa Major de Granollers entre els concerts que l'esperen a l'horitzó d'aquest estiu. Respecte al seu grup insígnia, Lágrimas de Sangre, comenta que "estem adaptant-nos a la realitat aquesta de les cadires, de les distàncies, i a fer concerts amb una altra experiència. No ens hi acostumarem mai, però necessitem fer-ho", explica tot admetent que aquest format "també veiem que té el seu 'encant'; és una altra manera de gaudir els directes."
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lágrimas de Sangre, Senyor Oca, Still Ill, actualitat, entrevistes, la cançó que m'hagués agradat escriure, Adala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.