Actualitat

«L'última volta»: la cançó preferida de Carles Caselles

El cantant valencià confessa la seva admiració pel tema de La Gossa Sorda

Parlem amb el músic com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una trentena d'artistes

| 31/07/2021 a les 17:00h

Carles Caselles
Carles Caselles | Arxiu de l'artista
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -com Miki Núñez, Guillem Solé (Buhos), BethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita.

"Quin compromís! Tirant un poc cap a casa, escolliria 'L'última volta', de La Gossa Sorda", diu el cantant amb sinceritat. "M'encantaria que formés part d'un disc meu o del grup. Guarde un record molt bonic amb aquesta cançó, perquè just quan vam començar amb el bateria de Smoking Souls per compondre cançons, que és el germà del de La Gossa Sorda, ens va ensenyar en primícia algunes cançons del disc de La Gossa que sortiria aviat, i aquesta em va cridar molt l'atenció i se'm va enganxar de seguida. És especial per a mi perquè em porta molts records de l'època en què vaig començar a fer cançons." 


Quan li preguntem pels concerts previstos ensenyant els seus propis temes, el músic assegura que "les previsions per aquest estiu no deixen de ser positives, perquè per molt que hi hagi restriccions, la sensació és millor que la de l'any passat i anem cap a un camí més tranquil". Com a conclusió, Caselles exclama que "podria ser millor però també podria ser pitjor!". Respecte al directe, el valencià explica que "ha hagut d'estar adaptant-se a les noves restriccions. Ara sembla que s'està permetent una mica més el tema concerts en el seu format 'original', malgrat que la visió de tothom ja hagi canviat força. Anirem combinant els formats segons les circumstàncies de cada moment i lloc". 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Carles Caselles, la cançó que m'hagués agradat escriure, Smoking Souls, La Gossa sorda, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.