videoclips

​Entre «Ara o mai», arriba el més nou d'El Petit de Cal Eril

Joan Pons descobreix el quart senzill del seu nou àlbum

Parlem amb ell perquè ens en reveli els detalls

«Cauen les estrelles» damunt El Petit de Cal Eril

| 04/09/2021 a les 12:45h

El Petit de Cal Eril amb el quadre de la portada del nou disc
El Petit de Cal Eril amb el quadre de la portada del nou disc
Ja fa dos anys que va sortir a la llum l'Energia fosca (Bankrobber), l'exitós i darrer llarga durada d'El Petit de Cal Eril, guanyador del Premi Enderrock 2020 a millor disc de pop-rock. Si bé Joan Pons i companyia ens van regalar l'any passat dos nous temes, per anar alleugerint l'espera, serà aquesta tardor quan el guissonenc descobrirà el seu nou àlbum. 

D'aquest nou treball, per això, ja en sabem uns quants detalls. El nom, N.S.C.A.L.H. (Bankrobber, 2021); la portada, una pintura de David de las Heras, i com sonarà, almenys en part. Des de la primavera i fins ara, El Petit de Cal Eril, ha avançat tres temes -"Cauen les estrelles", "Non tornerai", i "Cap a tu"-, i aquesta setmana n'ha arribat el quart: "Ara o mai".


"Jo diria que és l'album més curt i on hi passen més coses que hem fet mai. Té molts colors diferents, molts canvis i moments que només passen una vegada. Això, per nosaltres, és el que més el diferència de la resta de discs", n'avança Pons. El nou senzill "Ara o mai" gira al voltant del temps i la consciència que en tenim, però segons reconeix El Petit de Cal Eril, i com s'augura també amb la portada del disc, així passa al llarg de tot N.S.C.A.L.H.. "Aquest àlbum té moltes referències al temps, a la història i al moment", explica el guissonenc, i reflexiona: "Quants moments hi ha dins del temps? Quantes històries dins d'un instant? sempre pensem que estem vivint un moment històric i perdem de vista la importància dels moments, dels instants. No te'n fiïs dels rellotges...".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, el petit de cal eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.